Quickbit aktie: En djupdykning i den svenska fintechstjärnan

June 13, 2024
4
Aktierblog main image

Quickbit aktie: En djupdykning i den svenska fintechstjärnan

Innehållsförteckning

Quickbit: Pionjären inom kryptobetalningar

Bolagets framgångsresa

Quickbits affärsmodell och tjänster

Finansiella nyckeltal och aktiekurs

Framtidsutsikter och expansionFAQ

Quickbit: Pionjären inom kryptobetalningar

Quickbit är ett svenskt fintechbolag som har varit en pionjär inom kryptobetalningar sedan starten 2016. Med en vision om att förenkla och demokratisera kryptovalutor för både konsumenter och e-handlare, har bolaget snabbt vuxit till en ledande aktör på den nordiska marknaden. Quickbit vill få fler e-handlare att ta steget mot krypto (13 juni 2024)

Bolagets framgångsresa

Sedan lanseringen har Quickbit genomfört blockkkedjetransaktioner till ett imponerande värde av 1 miljard euro, vilket vittnar om bolagets starka position och förtroende bland användare. År 2019 tog Quickbit steget att noteras på NGM Nordic SME, en börs för små och medelstora bolag, vilket öppnade dörren för ytterligare tillväxt och expansion. Quickbit vill få fler e-handlare att ta steget mot krypto (13 juni 2024)

Quickbits affärsmodell och tjänster

Quickbits affärsmodell bygger på att erbjuda smidiga och trygga betallösningar för både kryptovalutor och traditionella valutor. Genom att integrera både e-handlare och konsumenter i samma system, kan transaktionerna genomföras snabbare och till lägre kostnader. Bolaget har även utvecklat en unik walletstruktur som undviker köbildning i blockkedjan, vilket ytterligare effektiviserar processen. Quickbit vill få fler e-handlare att ta steget mot krypto (13 juni 2024)

Finansiella nyckeltal och aktiekurs

Quickbit (QBIT) är noterat på NGM Nordic SME och har en aktiekurs som för närvarande ligger på 1,96 kronor per aktie (13 juni 2024). Bolaget har nyligen genomfört en nedskrivning på 2,85 miljoner euro, vilket påverkat resultatet under det andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2023/24. Quickbit aktie (QBIT) - Dagens industri (13 juni 2024) Flera insynsköp i Quickbit - aktien stiger (13 juni 2024)

Framtidsutsikter och expansion

Med en förväntad årlig tillväxt på nästan 20 procent för kryptobetalningslösningar de kommande åren, ser Quickbit ljust på framtiden. Bolaget siktar nu på global expansion och nya partnerskap utanför Sveriges gränser för att dra nytta av den ökande efterfrågan. Quickbit vill få fler e-handlare att ta steget mot krypto (13 juni 2024)

FAQ

Vad gör Quickbit?

Quickbit är ett svenskt fintechbolag som erbjuder betallösningar för både kryptovalutor och traditionella valutor. Deras tjänster riktar sig till både e-handlare och konsumenter, och syftar till att förenkla och demokratisera kryptobetalningar.

Hur stor är Quickbit?

Sedan starten 2016 har Quickbit genomfört blockkkedjetransaktioner till ett värde av 1 miljard euro. Bolaget är noterat på NGM Nordic SME sedan 2019.

Hur fungerar Quickbits betallösningar?

Quickbit har integrerat både e-handlare och konsumenter i samma system, vilket möjliggör snabbare och billigare transaktioner. Deras walletstruktur undviker även köbildning i blockkedjan.

Vad är Quickbits framtidsplaner?

Med en förväntad stark tillväxt för kryptobetalningslösningar siktar Quickbit på global expansion och nya partnerskap utanför Sveriges gränser.

Hur har Quickbits aktie presterat?

Quickbits aktie (QBIT) handlas för närvarande till 1,96 kronor per aktie (13 juni 2024). Bolaget har nyligen gjort en nedskrivning på 2,85 miljoner euro som påverkat resultatet.

AktieNyheterna ger dig de senaste nyheterna, analyserna och insikterna om aktiemarknaden, investeringar och företag. Håll dig uppdaterad och få en djupare förståelse för finansvärlden.

Explore More Categories

Var först med att hålla dig informerad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för exklusivt innehåll och expertråd:

Subscribe to our newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Prenumenera nu!